Kutistuva kakku

Kuten moni lähipiiristäni tietää, olen viime vuosina puuhaillut ahkerasti eri kirjoitusprojektien parissa. Tuloksena on syntynyt käsikirjoituspino, jota voi kutsua kai spekulatiiviseksi fiktioksi. Samaan aikaan mulla on ollut kunnia tutustua kunnolla kirjallisuuden kenttään kirjallisuustieteen sivuaineopintojen kautta. Nyt olenkin tullut pisteeseen, jossa olisi cool saada teksteille enemmän näkyvyyttä. Niinpä päätin laittaa pystyyn pikku blogini Murong Xuecunin jalanjäljissä. Ajatuksena on jakaa proosaa suoraan uunista kansalle. Toivottavasti tätä reittiä löytyy kourallinen lukijoita!

Blogin nimi muuten tarkoittaa juurikin kutistuvaa kakkua, josta riittää yhä vähemmän ja vähemmän jaettavaa nälkäisille syöjille. Muistaakseni Harari kirjoitti tämmöisestä talouden kakusta jossain kirjassaan…

Timmy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s