Land of Cloudberries

Ajatuksena on pistää blogi liikkeelle noin viikon välein julkaistavalla jatkokertomuksella nimeltään Land of Clouberries. Olen työstänyt ja hionut kyseistä projektia viime vuodet, ja siitä on muodostunut eräänlainen kirjoittajan pro graduni. Käsikirjoitus on myös ehtinyt kiertää muutamalla kustantamolla, mutta lentänyt toistaiseksi aina bumerangina takaisin. Kovakantista odotellessa nettikansalla on siis mahdollisuus tutustua tekstiin jo tänään!

LoC on tyypillinen kasvukertomus epätyypillisessä ympäristössä. Psykedeelisiä ja mystisiä sävyjä sisältävä tarina seuraa nuoren Veron arkea vuoden ajan maailmassa, jossa hän tuntee olevansa kuin kala kuivalla maalla. Veron pyrkimykset kohti unelmaansa ja toisaalta eristäytyminen ympäröivästä yhteiskunnasta ovat tarinan ytimessä. 2010-luvun taitteen nuoret tunnistavat varmastikin maailman, jota LoC kuvaa…

“LoC on hippiseikkailu, pohjoismaista melankoliaa ja yhteiskuntakriittinen jöötti.”

Timmy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s